Baseball America Logo

Fem spørsmål å besvare når du går inn i 2022

UCLA hadde en tøff sesong i forhold til forventningene utenfor i 2021. Preseason nr. 2-laget i landet snublet Bruins ut av porten med et hjemmeserietap mot San Francisco, og mens de plukket opp noen imponerende serieseire langs måte og endte opp i en regional finale i juni, satte det tidlige resultatet virkelig tonen for en sesong der klubben aldri så ut til å få beina helt under seg.

Når de går inn i 2022, har Bruins litt omverktøy å gjøre, ettersom 10 spillere ble draftet i løpet av sommeren og andre ble uteksaminert, og etterlot hull over hele oppstillingen og pitching-staben.

Dette er fem spørsmål som tårner seg opp for UCLA, ettersom det jobber med en ekstremt ung vaktliste for å sette sammen et lag som er i stand til å kjøre et nytt postseason-løp i 2022.

Er dette det høyeste nivået av omsetning i noen offseason av John villmann epoke ved UCLA?

Hvis det ikke er det, er det absolutt i samtalen. Som nevnt ovenfor hadde UCLA 10 spillere draftet, men det er verdt å ta et skritt tilbake og forstå hvor viktige de spesifikke 10 spillerne var.

Den omfatter startshortstoppen og beste spillere i totalposisjon (Matt McLain), den startende første baseman og toppslageren (JT Schwartz), en mer defensiv startfanger (Noah cardenas), en allsidig idrettsutøver og forsvarer som doblet som lagets nest ledende slagspiller (Kevin kendall), laglederen i hjemmeløp forrige sesong (Mikey Perez), alle tre medlemmene av helgeturen går inn i forrige sesong (Zach Pettway, Jesse Bergin og Nick nastrini), uten tvil lagets mest effektive startende pitcher når alt var sagt og gjort (Sean mullen) og en reliever som hadde en ERA på 2,20 på 32,2 omganger (Adrian chaidez). De mistet også høyrehenderne Michael Townsend og Kyle Mora, pålitelige relievers de siste par sesongene, til eksamen.

UCLA ønsket nettopp rekrutteringsklassen nr. 1 i landet velkommen til campus, og den returnerer en håndfull erfarne spillere som hadde viktige roller forrige sesong, spesielt på haugen, men Bruins kommer så nærme å starte på nytt som mulig mens de forbereder seg for 2022.

På den måten minner det UCLA-trener på John villmann litt av forløpet til 2017, en sesong kjent i ettertid som førsteårssesongen for en rekke dyktige som hadde utmerkede karrierer ved UCLA, inkludert Michael Toglia, Chase Strumpf, Ryan Kreidler, Jeremy Ydens og Mora.

“Jeg synes det føles veldig likt 2017, men jeg tror forskjellen (er) at vi har en enorm dybde på haugen,” sa Savage. «Vi er ganske venstrehendte på noen områder, og vi har noen kombinasjoner og noen kamper som vi føler vil være til nytte for oppstillingen. Så jeg vil si 2017 når det gjelder rent talent. Det er mange dyktige ferskinger. Dette er en like god førsteårsklasse som vi noen gang har hatt når det gjelder talent.»

Det unge laget i 2017 som også inneholdt veteraner som Griffin hermetikk og Sean Bouchard i hovedroller endte opp med 30-27 sammenlagt og 19-11 i Pac-12. De avsluttet sesongen som en tre-seed i en regional, men like viktig, fungerte som en byggestein for juggernaut-laget Bruins hadde et par år senere.

Kanskje det overveldende talentet til denne førsteårsklassen eller den nevnte dybden på haugen bidrar til å presse 2022-laget til større høyder, men selv om det ikke er tilfelle, er ikke suksessen i 2017 en dårlig grunnlinje til å begynne med.

Hvem sikrer plasser i en vidåpen helgeturnus?

Kvartetten til Pettway, Bergin, Nastrini og Mullen kom sammen for å starte 50 av UCLAs 57 kamper forrige sesong, noe som betyr at det er mange muligheter i helgens rotasjon.

UCLA liker å nærme seg rotasjonskonkurranser med seks gutter som konkurrerer om fire plasser (tre helgestartere pluss en midtukestarter). De seks pitsene trenerteamet vurderer nøye på dette tidspunktet er tredjeårs andre høyrehander Jared karros, andre høyrehendte Jake Brooks, andre høyrehendte Max Rajcic, junior college transfer høyrehender Kelly Austin, førsteårs venstrehender Gage Jump og nybegynner høyrehendt Thatcher Hurd.

Karros gir gruppen mest erfaring. I 41 karriereomganger over to sesonger har han 3,51 ERA, 48 strikeouts og et 0,204 motstanderslag i gjennomsnitt. Han jobber med en høy-80-talls hurtigball som berører de lave 90-tallet med en changeup og skyveknapp som både kan være swing-and-miss-tilbud.

Brooks hadde 5,31 ERA på 20,1 omganger forrige sesong og kommer etter en god sommer i Cape Cod League, hvor han hadde 3,06 ERA på 32,1 omganger.

Rajcic er kanskje den mest spennende av returalternativene. Forrige sesong var han dominerende som Bruins’ nærmere, med 1,65 ERA, syv redninger, 36 strikeouts og et 0,185 motstanderslag i snitt på 32,2 omganger. Deretter startet han over sommeren på Kapp, og la opp en 4.32 ERA på 25 omganger.

Han har absolutt stoffet til å være en effektiv starter fremover. Hurtigballen hans hadde i gjennomsnitt en tick over 92 mph forrige sesong og nådde 96, og kurveballen hans, som han brukte oftere enn hurtigballen i 2021, er et virkelig våpen.

“Utvikling av endringen, utviklingen av å flytte hurtigballen, kommandere hurtigballen,” sa Savage om Rajcics neste utviklingstrinn. “Han har vært 92-94. Han kastet ikke veldig bra lørdag (i en utstilling mot UC Irvine), men han har hatt en ganske bra høst. Curveballen er helt klart en potensiell wipeout-pitch. ”

Austin, som kommer over fra Orange Coast (Calif.) College, dominerte hele 2021. På OCC hadde han 1,57 ERA på 46 omganger. I løpet av sommeren i West Coast League hadde han en 2,52 ERA og et 76-til-6 strikeout-to-walk-forhold i 57 omganger.

Jump og Hurd er to av de største midtpunktene i UCLAs topprangerte rekrutteringsklasse. Jump har ting som er større enn hans 5-fots-11 ramme tilsier, inkludert en hurtigball som har rørt så høyt som 96 mph med en kraftkurveball og en endring. Hurd er mer fysisk på 6-fots-4, med en hurtigball som har vært opp til 94 mph og planlegger å tikke opp i hastighet over tid.

Det er mange ukjente med denne gruppen, men massevis av evner. Det neste trinnet for UCLA er å finne ut hvilke pitchers som passer best på hvilke steder.

Hva med bullpen?

Enestående bullpen-arbeid er normen ved UCLA, og i 2022 burde Bruins ha en blanding av velprøvde gutter og nykommere på denne enheten.

Tredje års andre venstrehendte Jake Saum er tilbake etter at han hadde 3.15 ERA med 23 strikeouts og bare tre gange på 20 omganger forrige sesong. Det samme er tredjeårs andre høyrehendte Charles Harrison. Han ble brukt som en kort reliever forrige sesong, med 12,2 omganger over 16 kamper, men trenerteamet tror han kan brukes i en lang avlastningsrolle fremover.

Fjerdeårs junior høyrehender Jack filby har vært en toveisspiller i det siste og har ikke spilt et tonn de siste to sesongene, men han har fokusert utelukkende på pitching nå og gjorde det på Kapp over sommeren. Han vil se etter å finne en bullpen-rolle akkurat som han gjorde som førsteårsstudent i 2019, da han hadde 4,05 ERA og 25-til-7 strikeout-to-walk-forhold i 20 omganger.

En nybegynner som har jobbet seg i posisjon for å inneha en rolle, er venstrehåndsspilleren Ethan Flanagan, som Savage sier har virkelig skilt seg ut denne høsten. Han jobber med en hurtigball fra 90-93 mph med en changeup og skyveknapp som begge skal være effektive tonehøyder for ham.

Til tross for at en rekke ting ikke helt gikk som planlagt forrige sesong, hadde UCLA fortsatt en sterk bullpen, og forventningene bør være at de vil ha en igjen i 2022.

Jason Savacool Billmitchell

2020 Rekruttering: 10 klasser som bare gikk glipp av topp 25

Det er ikke lett å komme til topp 25 i rekrutteringsklassen. Her er 10 klasser til som endte like utenfor Topp 25.

Hvem skal få oppstillingen til å gå?

Med så mye av oppstillingen som snur, er dette et veldig åpent spørsmål for neste sesong.

“Å virkelig si hvem som kommer til å gjøre denne oppstillingen gå, tror jeg fortsatt er ennå ikke bestemt,” sa Savage.

Når det er sagt, er det noen få utdannede gjetninger å gjøre.

Det ene er det tredje året andre Michael curialle vil være midt i mellom ting i oppstillingen. En viktig del av UCLAs rekrutteringsklasse for 2019, Curialle la opp solide tall i sin første hele sesong i fjor, og slo .285 / .366 / .409, men hans treffverktøy og rå kraft, som har vært tydelig siden hans videregående skole dager, foreslår at det er mer i tanken. Defensivt gir han også en viss allsidighet, med atletikken til å spille på midtbanen eller midtbanen og armen til å spille høyre.

Sophomore tredje baseman Kyle karros, den eneste andre lineupen som returnerer regelmessig, kan også være et balltre i midten av rekkefølgen. Han slo bare .243 / .292 / .342 forrige sesong, men han har nok styrke i en 6-fot-5, 215-pund ramme til å hjelpe ham med å slå for mye kraft mens han forbedrer seg som slager.

Det er også svært sannsynlig at noen undergrupper av de talentfulle nykommerne på campus er de som vil få lovbruddet til å gå.

Utespiller Nick mclain og infielder Cody schrier, som begge ble rangert blant de 125 beste prospektene for utkastet i 2021 før de fjernet navnene deres fra vurdering, er toppkandidater.

McLain, broren til Matt McLain og Arizona State-stjerne Sean McLain, er en avansert spiller som viser kraftpotensial fra begge sider av platen, men spesielt høyresiden, og har atletikken til å være en pluss forsvarer. Schrier bruker hele feltet til å slå, har farten til å være en katalysator på basene og har hansken til å håndtere en midtbaneposisjon med en gang.

“Jeg tror Nick mclainDet er en fyr å virkelig holde øye med,” sa Savage. «Han bringer kraft, han bringer fart. Det er en kombinasjon der, det er selvtillit der. Med sine to brødre og det de har gjort, er han tydelig avansert bare når det gjelder evner og hvordan man spiller. jeg tror Cody schrier er en annen fyr vi ser på som vil være en nøkkelkomponent i teamet vårt. Han er en ekte midtbanespiller som kan håndtere shortstop i Pac-12. ”

Utespiller Malakhi-ridder, nr. 72-spilleren på BA 500 foran draften, er litt mer rå offensivt, noe som kan begrense hans evne til å være et midtpunkt i lagoppstillingen på dag én, men han er en toppidrettsutøver med god fart og en god hanske, som burde sette ham i posisjon for umiddelbar spilletid.

Ikke overse Loyola Marymounts uteksaminerte overføringsspiller Kenny Oyama heller. På 5-fot-4, 150 pounds og med en 0,314 karrièreprosent ved LMU, vil han ikke gi mye i veien for kraft, men han traff 0,330 i 2021 og var en fireårig bidragsyter for Lions.

En gruppe tilbakevendende spillere som ikke så massevis av spilletid forrige sesong kan også ha noe å si om hvem som får angrepet til å gå. Den gruppen inkluderer tredjeårs andreårs utespiller Emanuel dekan, en tidligere blue-chip rekrutt som fikk 24 slag på slag forrige sesong, infielder Eli Paton, som hadde rødskjorter forrige sesong, og andre infielder Daylen Reyes, som hadde 10 slag for en sesong siden.

Hvor er det største spørsmålstegnet?

Kanskje ingen stilling er så mye av et mysterium ved UCLA som går inn i 2022 som catcher. I løpet av hans første par sesonger ved UCLA, Noah cardenas delt litt tid med veteran bakstopper Will McInerny, men forrige sesong, med McInerny som ble uteksaminert, spilte Cardenas i alle de 57 kampene, og startet 56 av dem.

Han viste seg å være en av de mest holdbare og pålitelige fangene innen college-baseball, så det ble tjent tungt for Cardenas, men det betyr også at Bruins vil gå inn i 2022 med i utgangspunktet null spillerfaring på posisjonen.

De to tilbakevendene som kjemper om stillingen er andreårsstudenter på tredje år Darius perry, som har syv kampslag i karrieren på to sesonger, og Tommy Beres, som dukket opp i ni kamper forrige sesong, med start én, og fikk syv slag.

Darius perry og Tommy Beres er to gutter (som er) i betydelige roller i år, “sa Savage. «De tar over for Noah. Noah var så god som det egentlig er der ute de siste tre årene.»

Perry er en pluss catch-and-throw-fanger som også har nok råkraft til å gjøre ham til en trussel i oppstillingen. Etter et enestående fall på denne tiden i fjor, var det snakk om at Perry kunne være noen som fra tid til annen stikker inn på en annen posisjon bare som en måte å få ham i lagoppstillingen, men det skjedde ikke. Beres tilbrakte tid i løpet av sommeren med å spille i Appalachian League, hvor han fikk høye karakterer for sine defensive ferdigheter og lederskapet han viste når han hjalp til med å styre pitching-staben.

Utenom disse to har UCLA to ekte freshmen-fangere på listen i Aidan Berger og Jack Holman. Sistnevnte er den mer dekorerte rekrutten av de to, og viser en kraftig venstrehendt sving fra en fysisk 6-fot-4 ramme og gode mottaksferdigheter.

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top